Ontdek en vind de baan waarin jij echt gelukkig wordt!

Meest genoemde redenen om TopJob te gebruiken:

 • Toekomst beeld/visie scherper willen krijgen
 • Wens om ‘lekker in je vel te zitten‘ met de juiste baan
 • Erachter komen welke baan het beste bij jou past
 • Persoonlijk en zakelijk naar een volgend niveau willen stijgen
 • Duidelijkheid in jouw sterktes en zwaktes

topjobpijl

Bekend van het Financieele Dagblad

En door meerdere media beoordeeld met 5 sterren

5sterren

 • Ik geniet altijd weer van de inspirerende videoboodschappen van Robert. Daar neem ik dan ook altijd uitgebreid de tijd voor. Robert slaagt erin om je op een prikkelende en indringende manier de spiegel voor te houden en je aan te zetten tot actie. Zowel privé als zakelijk van harte aanbevolen!

  Jos Burgers
  Jos BurgersVeelgevraagd spreker en bestseller-auteur
 • Robert is de eminence grise van de ‘Persoonlijke Ontwikkeling’ in Nederland. Toch weet hij zichzelf steeds weer opnieuw uit te vinden, zoals met dit programma. Een prachtige manier om zoveel mogelijk mensen een steuntje in de rug te geven en praktische tools en inzichten, die je gewoon dagelijks kunt toepassen. Geniet en profiteer van Robert met dit programma!

  Huub van Zwieten
  Huub van ZwietenTalentFirst Nederland BV

De voordelen van TopJob voor jou

 • Ontdek jouw ideale baan waarin je gelukkig wordt
 • Concrete tips om te solliciteren om een baan te vinden die bij je past
 • Inspiratie krijgen om jouw mindset te verbeteren
 • Bespaar geld met TopJob in vergelijking met dure ‘een-op-een coaching’
 • Vernieuwende tips voor een frisse kijk op jouw toekomst
 • TopJob is 24/7 onbeperkt beschikbaar

Wat is TopJob?

Waar bestaat TopJob uit en hoe is het opgebouwd?

TopJob bestaat uit vijf modules, ieder met 5 sub-themas, ieder thema bestaat uit een coachings-video en een video opdracht., in totaal dus 50  video’s om zelf op ieder moment en waar dan ook met TopJob te werken. Tevens krijg je een e-werkboek en PDF documenten met interessante tools. Dit alles in het online systeem van TopJob.

25 dagen programma

TopJob is een online video-coachingsprogramma waarmee je in 25 dagen grote stappen gaat maken richting jouw ideale baan.

50 Video's (25 theorie / 25 opdrachten)

Het programma is via het internet beschikbaar; 24 uur per dag en 7 dagen per week, je kunt de 50 video’s onbeperkt bekijken

25 Opdrachten en tools

TopJob bestaat uit 25 opdrachten en handige tools waarmee je jezelf leert ontdekken.

Theorie

TopJob is een combinatie van praktijk en theorie om jouw ideale baan te gaan verwezenlijken.

Wie is Robert Benninga?

Mijn naam is Robert Benninga, eigenlijk ga ik al vanaf mijn geboorte tegen de statistieken in, ik ben geboren in Amsterdam met ouders die allebei de kampen tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben overleefd.

Na mijn laatste corporate job in Duitsland werd ik gevraagd om met anderen te delen wat ik in de 17 jaar in de corporate business had geleerd over de relatie tussen keiharde resultaten en het menselijk functioneren.

Inmiddels zijn we ongeveer 300.000 mensen in 51 verschillende landen verder en ben ik er bij anderen, maar voornamelijk bij mijzelf, achter gekomen hoe belangrijk we het vinden wat anderen van ons denken en hoe onze identiteit door anderen wordt bepaald. Je komt hier nooit uit, je kunt je omgeving niet bepalen, je hebt enkel invloed op jezelf.

Ik geloof dat we allemaal, inclusief ikzelf, onze mogelijkheden leven. Daarom wil ik omgevingen creëren waarin ik mensen in weinig tijd veel tools en inzichten kan geven om de kwaliteit van hun leven omhoog te tillen naar het niveau waar ze thuishoren.

Ongeveer 6 weken per jaar besteed ik zelf ook aan trainingen. Ik mag vaak de tankjes van anderen bijtanken, maar je moet ook af en toe jezelf bijtanken, anders blijft het autootje niet lopen.

Blijf altijd leren, anders blijf je stil staan.

Ontdek nu wat TopJob voor jou kan betekenen

Koop TopJob nu  en betaal slechts € 97,-  om direct toegang tot het online systeem te krijgen en ga aan de slag met de 50 video’s + 25 opdrachten waarin Robert Benninga jou coacht om jouw TopJob te behalen.
Let op dit is een tijdelijke prijs die wij op ieder moment weer kunnen aanpassen!

Voor wie is het TopJob programma?

pc5eG4bKiNiet gelukkig bij je huidige baan?

Voel je jezelf niet gelukkig bij je huidige baan en ga jij met tegenzin naar je werk? Dit is iets wat vele Nederlanders en Belgen elke dag voelen. Heel veel mensen hebben niet de TopJob die ze zoeken. Het is noodzakelijk om te achterhalen wat je echt leukt, op welke manier je kunt veranderen en hoe je jezelf binnen korte tijd kunt verbeteren om met VEEL MEER plezier te werken en aan de slag te zijn.

TopJob is er ook voor jou en een ideale manier om een droombaan te vinden die iedereen wilt hebben. Mijn tools maken het zoveel gemakkelijker, ik help je om meer zingeving, geluk en daardoor betere baankansen te bieden om werk te doen dat wel bij je past.

unemployed-job-search

Baan verloren?

Ben jij, zoals velen in dit land, je baan verloren? Wat nu? Het verliezen van een baan is niet gemakkelijk. Het maakt je depressief, je voelt je nutteloos en met mijn ervaring als coach weet ik als geen ander hoe je in een negatieve spiraal komt waar je moeilijk uitkomt.

TopJob helpt om jezelf opnieuw uit te vinden en geef je de motivatie om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. Ik geef je de frisse moed die je nodig hebt en cruciale informatie die jouw kans op een baan vergroot.

afgestudeerd
Net afgestudeerd?

Ben jij net afgestudeerd en weet je niet zo goed hoe je aan je baan moet gaan komen of heeft het tot noch toe geen succes? TopJob helpt om jezelf te ontdekken, je leert wat bij je past en wat je goed kunt.

TopJob geeft jou vervolgens de tools om binnen de juiste netwerken actief te worden, jezelf met meer zelfvertrouwen aan te bieden en uiteindelijk aan het vinden van een baan.

Wat anderen zeggen over ons

Testimonials van mensen op Mindpower programma’s:

 • Ik ken Robert Benninga vanuit de vorige eeuw en ik kan u zeggen als er iemand is die iets of iemand kan veranderen dan is hij dat wel. Altijd vol met goede bedoelingen, plannen en schema’s trekt hij door de wereld en maakt die overal waar hij komt een beetje beter. Als geen ander is hij zich bewust van de potentie die in ieder mens schuilt en zijn missie is dan ook om deze potentie volledig te ontwikkelen. Ik kan u een seminar, workshop of lezing van Robert van harte aanbevelen en al die jaren dat wij samen hebben gewerkt, met ups en downs, hebben wij nooit iets anders dan lof mogen ontvangen. Robert, heel veel succes met dit mooie nieuwe programma!

  Albert de Booij
  Albert de BooijFounder & CEO Speakes Academy®
 • Als psycholoog weet ik hoe moeilijk veranderings- of beter gezegd verbeterprocessen in mensen zijn. Robert Benninga biedt een hele reeks tools die onmiddellijk tot de verbeelding spreken en  immens verrijkend en verdiepend blijken te zijn. Je kunt ze gewoon meenemen in je dagelijks leven, meteen toepassen en van de effecten genieten. Robert’s kunde en enthousiasme wijst je de weg om je hulpvraag uit verschillende perspectieven te bekijken en als een persoonlijke zoek- en vindtocht te ervaren. Zo worden ‘zware’ problemen ineens licht en uitnodigend! Mijn eigen hulpvraag staat trouwens klaar en ik ga ermee aan de slag!

  Ingeborg Weser
  Ingeborg WeserGezondheidspsycholoog

Mindpower Referenties

In de loop der jaren heeft Mindpower veel referenties opgedaan, hier links ziet u een aantal bedrijven waarmee Mindpower heeft mogen samenwerken.

Naar een volgend niveau in 5 stappen:

De eerste module laat je zeer goed inzien wie je bent, waar je voor staat en waar je voor gaat. Dit helpt enorm om te leren welke baan bij best bij jou past. Je ontdekt wat je energie geeft, wat echt belangrijk voor je is, wat jouw communicatiestijl is en hoe je jouw missie/visie goed formuleert.

Maak een assessment over jezelf en:

 1. Maak betere carriere keuzes
 2. Presenteer jezelf gemakkelijker aan werkgevers
 3. Bespaar en geld en tijd met het vinden van een baan
 4. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen
 5. Formuleer jouw missie en visie

Beoordelen wie je bent is de eerste stap in het vinden van jouw TopJob. Wanneer je niet weet wie je bent, wat je kunt en op welke manier je jezelf moet verbeteren, dan is het onmogelijk om een TopJob te gaan vinden. Stap één vormt het fundament van het volledige TopJob programma en helpt jou om jezelf beter te verkopen, gemakkelijker de juiste vacatures te vinden en een manier om jezelf te ontwikkelen zodat de kans op jouw TopJob wordt vergroot.

De tweede module gaat over hoe je jezelf gaat aanbieden aan bedrijven, prospects en relaties. Je leert iemand optimaal behandelen naar zijn of haar behoefte, eigenaarschap te nemen en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen acties voor de allerbeste resultaten.

Ontdek je vaardigheden, interesses en waardes met de onderwerpen:

 1. Gaat het om jou of om de ander?
 2. De gouden- en platina regel
 3. Wereldklasse bereiken door jezelf naar het hoogste niveau te tillen
 4. Veel meer kans op een TopJob met de juiste communicatie
 5. Hoe kom je over?

Leer jezelf gemakkelijker te verkopen om sneller uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek en de kans dat je ‘het wordt’ groter te maken. Jezelf verkopen is niet altijd even gemakkelijk, ik geef je concrete tips om dit beter en effectiever te doen.

De derde module gaat over het formuleren van een S.M.A.R.T doel om een baan te vinden. Je gaat het ‘gewoon doen’ in plaats van te proberen, je best te doen, te hopen of te moeten. Je leert heel gefocused één1 uur per dag zeer productief aan de slag te gaan om jouw TopJob te vinden en te realiseren. En je ontdekt wat je kunt leren van Blue Ocean bedrijven als Apple en Starbucks voor het optimaal managen van jouw eigen Top-staat en het vinden van jouw TopJob.

Maak een plan, stel doelen en:
 1. Je kunt doelen stellen en deze bereiken
 2. De motivatie vinden om het echt te gaan doen
 3. Dankbaarheid voor alles dat je gaat bereiken vinden
 4. Hour of Power: met een investering van 1 uur per dag jouw baankansen vergroten
 5. Uniek zijn voor werkgevers met de Blue Ocean strategie

Zonder een plan kom je nergens en zo werkt het met het vinden van jouw TopJob precies hetzelfde. Het stellen van doelen en het formuleren van een plan is echter niet altijd even gemakkelijk. Gebruik module drie om via jouw eigen planning veel meer resultaat te bereiken wanneer je naar een baan zoekt.

De vierde module gaat over concrete, praktische en bewezen vaardigheden. O.a. over hoe best gebruik te maken van jouw gezonde en boeren verstand, hoe stevig te staan en top energie te hebben in speciale tijden en waarom mensen graag met jou gaan samen werken.

Werk aan je vaardigheden met de volgende video’s:

 1. Als een magneet de baankansen naar je toetrekken
 2. De VIJF F’s voor een optimale balans in jouw leven
 3. Iemand anders succesvol maken en daarmee jouw kans op een baan vergroten
 4. Je boeren verstand beter leren begrijpen
 5. De beste omgang met negatieve energie

Robert Benninga weet dat je verschillende vaardigheden nodig hebt om de kans op een droombaan groter te gaan maken. In deze module gaan we jouw vaardigheden verbeteren, de balans in je leven terugbrengen, je boeren verstand beter leren begrijpen en jouw omgeving succesvol maken om voor jezelf meer kans op een TopJob te krijgen.

Deze laatste en vijfde module leert je de meest moeiteloze weg te gaan, bewuster jouw Cirkel van gedachten te managen, vanuit de ABC Spirit te leven en werken, afwijzingen als aanwijzingen te ervaren en te leven en werken vanuit veerkracht, vrijheid en verbondenheid.

 1. De cirkel van gedachte
 2. Makkelijk is moeilijk
 3. ABC Spirit of ABC virus
 4. Afwijzing = Aanwijzing
 5. Veerkracht, Vrijheid & Verbondenheid

De cirkel van gedachte is een ideale tool om te bepalen wat je denkt en hoe je jezelf voelt. In 80% van de gevallen kun je bepalen hoe je met een bepaalde situatie omgaat! Je leert in deze module om een droombaan te vinden via een open sollicitatie, netwerken zoals Linkedin of op een traditionale manier.  Je leert om hulp te vragen zodat het vinden van jouw TopJob gemakkelijker gaat en leert jezelf te herpakken na een afwijzing.

Toegang tot TopJob

TopJob. Succesvol jouw baan vinden

Kom in contact met RobertVoor meer info over TopJob,
contacteer mij direct  via benninga@mindpower.nl of bel  +316-11340089
 • START NU 100% RISICOLOOS
  97
  • Offline €350,- per sessie, Online met TopJob 25 coaching sessies voor  slechts €97,-
  • Toegang tot het ledengedeelte van Mindpower
  • 5 Module programma op naar jouw TopJob
  • Toegang tot 50 Video’s in totaal
  • Tekst / uitleg en speciale tools
  • 25 Opdrachten (met video uitleg)

Niet tevreden? | Garantie

TopJob is een totaalpakket van video’s, oefeningen en een compleet plan om je alle tools te geven die de kans op het vinden van jouw ideale baan zullen vergroten. Vind je dat je jezelf na 90 dagen online coaching niet hebt verbeterd? Dan mag je jouw geld terugvragen.

Nog een aantal reacties:

 • Ik geniet altijd weer van de inspirerende videoboodschappen van Robert. Daar neem ik dan ook altijd uitgebreid de tijd voor. Robert slaagt erin om je op een prikkelende en indringende manier de spiegel voor te houden en je aan te zetten tot actie. Zowel privé als zakelijk van harte aanbevolen!

  Jos Burgers
  Jos BurgersVeelgevraagd spreker en bestseller-auteur
 • Nog nooit was het zo makkelijk om waar je ook bent aan de slag te gaan met de lessen van Robert Benninga! Via inspirerende, korte filmpjes en concrete worksheets is er geen enkele reden meer om het niet te doen.

  Katrin Van de Water
  Katrin Van de WaterPassion for Work
 • Wanneer in Monopoly je pion op een vakje komt met een kanskaart dan kan dit in je na- of voordeel werken. De KANS die Robert Benninga je echter biedt laat zien hoe elke situatie een buitenkans is – een gelegenheid te laten zien wie je bent en met de wereld je waarde te delen. Robert helpt je te ontdekken wat deze waarde is, hoe deze te ontwikkelen en te richten op wat je werkelijk wilt. Hoe de dobbelsteen ook rolt met dit Mindpower programma is elk vakje voor je pion goed. Je hebt geleerd je talent te ontwikkelen, gebruiken en aan te haken bij wat anderen nodig hebben.

  Rudi de Graaf
  Rudi de GraafExperts in Cooperation
Contact formulier

Vragen?

Kom in contact

Stuur ons een e-mail en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.