Wie is Robert Benninga?

Robert Benninga is één van Europa’s topsprekers op het gebied van leiderschap, high performance en persoonlijke ontwikkeling. Hij vervulde leidinggevende functies aan de top van vijf succesvolle bedrijven: Hyatt Hotels USA, AHOLD, De Bijenkorf, WE International en de METRO Group. In 1992 richtte hij Mindpower International op.
Robert begeleidt – samen met zijn team- projecten met het doel om het potentieel van mensen en organisaties optimaal te benutten. Uiteraard altijd vanuit een duidelijke resultaateis.

Hij heeft inmiddels met meer dan 300.000 mensen in 55 landen gewerkt. Zo’n 2.000 corporate, MKB en individuele opdrachtgevers hebben via keynotes & masterclasses coaching en online-programma’s van zijn ervaring en expertise geprofiteerd. Zijn aanpak is uitnodigend, interactief en dynamisch. Praktische instrumenten en oefeningen vanuit bewezen methodes leiden tot buitengewoon succes.
Kortom… stevig bijtanken met Robert om de kwaliteit van werken en leven nog verder te verbeteren. Robert doet graag een FaceTime of Skype sessie met jou om elkaar beter te leren kennen en samen de mogelijkheden te bekijken.

Neem gerust contact met Robert op:


Tel./FaceTime: 0611340089