Grijp je Kansen – Gratis E-book

– download-link staat onderaan deze pagina –

Grijp je kansen geeft je de kans om direct te verbeteren.

Leer hoe jij je zowel op persoonlijk- als op zakelijk gebied kan verbeteren, een boek vol inspiratie en praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.

[two_third_last]


Het boek bestaat uit de volgende hoofdstukken:

1. Stop met ‘Pleistermanagement’

‘Als ik zwak ben is iedere verandering een bedreiging, als ik sterk ben is iedere verandering een mogelijkheid’

Graag vertel ik je in het eerste hoofdstuk wat pleistermanagement precies is en hoe je het kunt gaan voorkomen. Ik stel je verschillende vragen om verbeteringen zo snel mogelijk tot realisatie te gaan brengen.

2. Rationeel moeten of emotioneel willen

Bij jouw ambitie ligt mogelijk het antwoord op vragen zoals: ‘Waar kom ik mijn bed voor uit?’ ‘Wat drijft mij?’ ‘Wat zijn mijn doelstellingen?’ ‘Wat is mijn passie?’ ‘Wat wil ik nou eigenlijk echt bereiken?’ ‘Waar ben ik nou eigenlijk mee bezig’?

Gaat het je om het moeten of om het willen? In het hoofdstuk ‘Rationeel moeten of emotioneel willen’ leer je hier met een ondersteunende video direct meer over.

3. Leven in balans, een mooie kans

Je voelt het direct in de kanovaart van jouw leven; als je niet in evenwicht bent, als je teveel overhelt naar één kant, dan ga je ‘koppie onder’. Waar herken jij dat? Bijvoorbeeld: je luistert naar jezelf als je aan het woord bent en je voelt gewoon dat je ‘je karretje de poep in rijdt’. Het derde hoofdstuk ‘Leven in balans, een mooie kans’ geeft hier een prettige uitleg over en laat zien welke mogelijkheden een leven in balans jou gaat geven.
[/two_third_last]

 

[one_half_last]
[box type=”shadow” ]

De inhoud van ‘Grijp je kansen’ wordt
ondersteund met de volgende video’s:
[starlist]
  •          Het verkeerslicht (1 minuut en 33 seconden)
  •          Mijn carrière lijn (2 minuut en 41 seconden)
  •          Mooi gezegd man! (3 minuut en 54 seconden)
  •          Betekenis en impact (3 minuut en 47 seconden)
  •          Muntjes, mensen en milieu (3 minuut en 39 seconden)
  •          De juiste volgorde (2 minuut en 21 seconden)[/starlist]
[/box] [/one_half_last]

[divider][checklist]

 • Het downloaden van dit E-Book is geheel gratis, een geschenk van mij aan jou!
 • Schrijf je in en ontvang ‘Grijp je kansen’ + de bijbehorende video’s gratis in jouw digitale postbus.
 • Graag hoor ik jouw Feedback!

[/checklist]

Testimonials

[tabs type=”horizontal”][tabs_head][tab_title]Testimonial 1[/tab_title][/tabs_head][/tabs]
[one_third_last]

 

[box type=”info” ]Uitgelezen?
Graag horen we wat jij er van vindt![/box] [/one_third_last]