Wie is Ingeborg Weser?

Ingeborg Weser is de co-auteur (met Robert Benninga) van het recente boek: Verhoog je LQ (Liefdes Quotiënt)

Al meer dan 30 jaar werkt Ingeborg als psycholoog. Ze werkt aan de ambities, dromen, successen en mislukkingen van mensen. Met het loslaten van belemmerende overtuigingen, die de levensdoelen in de weg staan, met het bouwen aan vertrouwen in zichzelf en in andere mensen. Ze heeft veel ervaring met groepen en teams en is ervan overtuigt dat cohesie, verbondenheid en een hoge liefdes quotiënt (LQ) het beste uit ieder mens en uit ieder team kunnen halen. ‘Triple S’ is de weg ernaartoe: zich veilig en vrij voelen (Safe), gezien en gewaardeerd voelen (Seen), om hulp mogen vragen en steun ervaren om zich persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen (Supported).

Samenwerking

Robert en Ingeborg zijn business- en levenspartners. Hun expertises vullen elkaar prima aan: de sprekers- en businesservaring van Robert en de psychologische kennis over hoe mensen op hun best functioneren van Ingeborg. Beiden benaderen hun klanten vanuit begrip, mensenkennis, positiviteit en doelgerichtheid. Ze willen mensen raken én praktische tools bieden zodat ze spoedig het verschil kunnen maken voor hun teams, klanten, hun organisatie en last but not least hunzelf.

Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor de samenwerking met zowel Robert Benninga als ook Ingeborg Weser. Dit betreft presentaties en in het bijzonder workshops, die altijd tailor-made zijn met veel individuele aandacht voor alle betrokkenen.

Naast hun activiteiten in het bedrijfsleven werken Robert en Ingeborg ook samen in hun bedrijf ‘CouplePower’: Hier staat de persoonlijke relatie met de partner thuis op de voorgrond met de volgende doelen: een gezonde work-life balance, zich als partners onderling  ‘safe, seen en supported’ blijven voelen, de constructieve omgang met meningsverschillen en het genieten van een levendige intimiteit. Robert en Ingeborg bieden hierover workshops, webinars en individuele gesprekken aan.

Neem gerust contact met Ingeborg op:


Tel./FaceTime: 0622710048