Coaching

Iedereen in leiderschapsfuncties zou moeten beseffen dat de medewerkers door het gedrag van de leidinggevende sterk worden beïnvloed.  De meeste volgen 65% van het voorbeeldgedrag dat ze voor zich zien! Het betekent heel concreet dat het voorbeeldgedrag van de leidinggevende in schoolcijfers minimaal een 9 moet zijn om een 6 te scoren door anderen! Een wereldklasse houding en werkwijze is dus geen luxe: het is een vereiste om minimaal een voldoende scorende organisatie op te zetten. Individuele en groep coaching is mede daarom sterk aan te raden.

Coaching gaat vaak over o.a. volgende thema’s:

 • Leren excelleren als leider
 • Wordt een Triple S leider / organisatie (Safe, Seen, Support) met een hoog LQ
 • Omgaan met moeilijke situaties / medewerkers / conflicten
 • Verbeter je communicatievaardigheden
 • Meer Work-life balance, minder stress
 • Verandermanagement
 • Omgaan met overnames en andere disrupties

Coaching gaat meestal via wekelijkse FaceTime of Skype sessies van een uur.

Zeg jij ‘Ja’?

Zeg jij volmondig JA tegen de volgende drie vragen over drie vereisten voor coaching?

 1. Heb ik een duidelijke hulpvraag?
 2. Zet ik mijn ego in de ijskast?
 3. Ben ik bereid om vanuit ‘emotioneel willen’ naast een gezond stuk ‘rationeel moeten’ vol commitment voor coaching te gaan?

Kun je ook volmondig JA zeggen tegen deze twee vervolgvragen.

 1. Ben je je bewust dat het opgebouwde financieel kapitaal altijd de natuurlijke resultante is van een op te bouwen hoog ervarings-, reputatie- en relatie kapitaal?
 2. Ben je bereid je kwetsbaar op te stellen, afscheid te nemen van beperkende overtuigingen en ook echt door ‘open deuren’ heen te stappen?

Als je vijf keer oprecht JA geantwoord hebt, dan doe ik graag een FaceTime of Skype gesprek met jou om te kijken hoe wij samen via mijn 42 jaar uitgebreide business ervaring en expertise voor jou een 100% aangepaste aanpak kunnen maken op weg naar het realiseren van jouw gewenste doelen.

Met goede coaching kom je sneller, gezonder en met meer plezier uit waar jij zijn wilt.

Wij doen tevens consultancy en adviesprojecten m.b.t. Human Capital Excellence. Dit is uiteraard allemaal 100% tailor-made.

Neem rustig contact op om goed af te stemmen wat we mogelijk voor elkaar kunnen betekenen.


Tel./FaceTime: 0611340089