Coaching

Collegae, en jijzelf volgen in een normale situatie 65% van het voorbeeldgedrag wat je voor je ziet! Dat lijkt best aardig. Alleen het betekent heel concreet dat het voorbeeldgedrag minimaal een 9 moet zijn in ouderwetse schoolcijfers om een 6 te scoren door de anderen! Een wereld klasse instelling is dus geen luxe: het is een vereiste om minimaal een voldoende scorende organisatie op te zetten! Individuele en groep coaching naar hogere percentages is mede daarom sterk aan te raden.

Wij doen o.a. coaching jaar programma’s met wekelijkse SkypeVideo sessies als vaste kern naar wereld klasse resultaten.

Zeg jij volmondig JA tegen deze drie vragen over drie vereisten voor coaching?

  1. Heb ik een duidelijke hulpvraag?
  2. Zet ik mijn ego in de ijskast?
  3. Ben ik bereid vanuit ‘emotioneel willen’ languit ervoor te gaan vanuit vol commitment tussen wederzijds coach en coachee?

Kun je nu ook volmondig JA zeggen tegen deze drie vervolg vragen.

  1. Ben je je bewust dat financieel kapitaal altijd de logische resultante is van ervarings-, reputatie- en relatie kapitaal?
  2. Stel je je kwetsbaar op om ‘open deuren niet zelf weer dicht te doen’?
  3. Realiseer je je dat als je via ‘bewust onbekwaam’ vrij snel ‘bewust bekwaam’ wordt, dat je dan eigenlijk weer terug gaat naar ‘onbewust onbekwaam’.
    Kortom, ben je je goed bewust dat je in de meeste trainingen en coaching meestal even een aspirientje krijgt, en dat de basis voor jouw hoofdpijn dan nog helemaal niet weggenomen is?

Als je nu zes keer oprecht met ja geantwoord hebt, dan kunnen we een gesprek aangaan om te kijken hoe onze uitgebreide ervaring en individueel 100% aangepaste aanpak jou/jouw collegae kunnen helpen op weg naar het realiseren van de gewenste doelen. Je hebt de ‘röntgen ogen en oren’ van een ander nodig om je idealen zo snel mogelijk te verwezenlijken.

Ten slotte voor nu nog even dit: volledig commitment en het nemen van 100% verantwoordelijkheid zijn cruciaal voor de gewenste balans tussen werk & privé en tussen resultaat- & mensgerichtheid.

Wij doen tevens vele consultancy en advies projecten m.b.t. Human Capital Excellence. Dit is allemaal 100% Tailor-made. Neem rustig contact op om goed af te stemmen wat we mogelijk voor elkaar kunnen betekenen.

Neem gerust contact met ons op!