Presentaties en Workshops

Keynotes

Presentaties door Robert Benninga van 30-45 minuten tijdens congressen en meetings: Inspirerend, motiverend, interactief, praktisch en concreet implementatie gericht.

Workshops

Workshops voor teams in alle lagen van de organisatie met Robert Benninga, en op frequent verzoek ook in samenwerking met Ingeborg Weser: 100 % toegesneden op de hulpvraag van de organisatie, probleemoplossend, verbindend, transformerend. Met veel aandacht voor de details, de complexiteit van de vraagstukken en de gewenste resultaateis.

Ons Signature Programma over Top Prestaties door Top Relaties

Verhoog je LQ.
Meer Succes met Triple S

Meer info...

Jack Ma, de oprichter van Alibaba verkondigt het wereldwijd manifest: “Om succesvol te zijn in de toekomst heb je naast IQ en EQ bovenal LQ (de Liefdes Quotiënt) nodig.” Wil je zakelijk future-proof zijn dan is het een must om als organisatie te werken aan een hoge Triple S score met je medewerkers, de teams en je klanten.

Iedereen functioneert het best als je je Safe, Seen & Supported (Triple S) voelt. Jouw creativiteit, innovatiekracht, agility, energie en resultaten schieten dan omhoog. Het versterkt de teamspirit , verbetert de samenwerking en verhoogt de participatie aan het succes van de organisatie. Met als natuurlijk gevolg dat jij jouw zakelijke relaties (klanten, medewerkers, teamgenoten, leidinggevenden, leveranciers, stakeholders) nog meer vanuit vertrouwen, veiligheid & vrijheid (Safe), respect, waardering & erkenning (Seen) en vanuit hulvaardigheid op fysiek, mentaal en emotioneel gebied (Support) gaat benaderen.

De behoeften van de klanten, het team en jezelf serieus nemen en jouw gedrag erop aanpassen garandeert een stevige klantenbinding, daadkrachtige teams en tevreden medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen. Het bevordert o.a. constructieve conflicthantering en een verbeterde work-life balance. Dit alles met als gevolg een hoge R.O.I. voor de organisatie en grote tevredenheid bij allen.

Andere Keynotes en Workshops

Hieronder nog een selectie van keynotes en workshops die veel gevraagd zijn en waarvan tailor-made varianten inmiddels met meer dan 300.000 deelnemers in 55 landen gerealiseerd zijn.

'Haal het beste uit uzelf en uw organisatie'

‘Denk Anders, Neem Actie en Verbeter uw Leven!‘ Een zeer dynamische power injectie met krachtige technieken en uitnodigende inzichten om de kwaliteit van werk en leven naar een nieuw en nog hoger niveau te brengen. Gebaseerd op de totaal herschreven bestseller ‘Haal het beste uit jezelf’.

‘Met minder moeite meer bereiken’

Een zeer interactieve sessie en/of Master Class over gefundeerd positief leiderschap, duidelijkheid in communicatie en bewezen instrumenten die leiden naar top resultaten.

‘Bouwen aan Vertrouwen’

Een hands-on sessie over hoe doorbraken te maken naar nog hogere geloofwaardigheid, betrouwbaarheid en sterkere relaties. Hoe de ego in de ijskast te zetten en je zelfingenomenheid te verminderen. Tevens focus op het vinden, binden en boeien van excellente mensen.

‘Positief Verandermanagement’

Veranderen gaat om transformatie naar optimaal functioneren als mens en als organisatie. Leer hoe dit concreet en praktisch te doen.

‘Happy Cows Give Better Milk’

Een actieve workshop over effectief leiderschap, motivatie, communicatie en inspiratie. Ideaal voor organisaties met commitment, drive en een sterke resultaatgerichtheid die zo snel mogelijk het laag hangende fruit willen plukken.

‘De HiT Experience™’

Dit is de bewezen succesvolle ‘accelerator’ doorbraak sessie om juist in deze tijden iedereen op scherp te krijgen en te houden. Naast een enorm momentum en bewustzijn staat bovenal hele concrete actie centraal.

‘Niet vertellen… vragen stellen’

Een hele concrete leer ervaring met o.a. de expertise van uitstekende vragen stellen en de zeven belangrijkste vragen die leiden tot succes.

‘Wake Up Call’

Een inspirerend event om de remmende routine en beperkende overtuigingen uit de organisatie te halen en nieuw elan te ontwikkelen.

‘De Kunst van Ontspannen Concentratie’

Leer en ervaar de unieke combinatie van gerichte focus en volledige ontspanning in deze baanbrekende sessie. Een Must om in deze tijd vol ruis, informatie en uitdagingen het hoofd koel, het hart warm en de handen actief te houden.

‘De Do’s en Don’ts bij overnames en reorganisaties’

De belangrijkste lessen wat wel en vooral ook niet te doen in deze cruciale processen, inclusief effectieve ‘Cultural due diligence’.

Voor meer informatie sta ik voor je klaar:


Tel./FaceTime: 0611340089