Wanneer was jouw laatste kookpunt?

03 jun 2015

De weg er naartoe is altijd de weg er doorheen.
Breng jezelf tot een nieuw kookpunt.
Volg je passie.
Transformatie vindt vaak onder bepaalde druk plaats.

Eens naar een volgend niveau gegaan, dan ga je nooit meer terug.
Zoals een rups die een pop en dan een vlinder wordt.
Om te groeien moet je veranderen.
Maak jouw doorbraak zo efficiënt mogelijk.

Deel ajb met ons hieronder wanneer jij jouw kookpunt bereikte en wat dat voor jou betekende.

Blijf doorgaan, maak zaken af, doe de moeilijke dingen eerst en maak creatieve fouten en leer ervan.

PS kijk ook nog eens naar de vlog ‘Hoe maak ik mijn doorbraak‘ over de vier mogelijkheden hoe jij jouw doorbraak kunt maken.

PPS een schitterend voorbeeld van transformatie vindt iedere keer plaats tijdens ons ‘Houd-me-vast Relatie Weekend’. Meer info op www.couplepower.nl. Volgend weekend is van vrijdag avond 12 tot zondag middag 14 juni. De success aanpak komt door de unieke combinatie van volledig vertrouwelijk individueel paar-werk en de grote kracht van de groep in de plenaire sessies.

Share

Comments

  1. Hallo Robert, mijn laatste kookpunt was vandaag! Precies zoals je schetst: willen – maar uitstellen – want bang – wel behoefte >> ik doe mee aan een 60-dagen-challange van iedere dag IETS buiten je comfortzone, en vandaag kreeg ik de eerste resultaten binnen op een nieuwe actie waar ik eerder bang voor was: communiceren via film. Zie bijv https://animoto.com/play/cIC0ofHdQe34ZUZ1QL1HSw

  2. Weer een inspirerende vlog, geweldig Robert! Ik zit nu tegen het kookpunt aan: ik sta op het punt een eigen bedrijf te beginnen.

    Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, kwam ik in 2013 in de WW terecht. In eerste instantie niks aan de hand zou je zeggen, ik werd tenslotte een soldaatje in het hele leger werkzoekenden. En dat gaf een veilig gevoel, de crisis werkte als een soort alibi.

    Maar na tig sollicitatiebrieven geschreven te hebben en evenzovele keren afgewezen te worden met een bekend standaard “U past niet in het profiel” zinnetje, begon in 2014 de twijfel toe te slaan. Gaandeweg dat jaar begreep ik dat het tijd werd dat ik de oude patronen los moest laten, dat het tijd werd voor iets anders. O ja, en wat dan? Ik ben op zoek gegaan naar wat mij het meest na aan mijn hartje ligt, wat ik het liefst zou willen doen.

    En het antwoord daarop kwam in februari dit jaar. Totaal onverwacht. In een gesprek met een vriendin werd het me ineens duidelijk: ik ga een eigen bedrijf beginnen. Vroeger was ik erg dik, en ben toen een kleine 30 kilo afgevallen. Ik heb nooit last gehad van het jojo-effect, ik ben daarna ook nooit meer aangekomen. Waarom zou ik dit niet gaan delen met anderen? Waarom zou ik mijn kennis en ervaring niet kunnen overbrengen?

    En dat is precies wat ik nu ga doen. In de afgelopen 3 maanden heb ik me goed voorbereid: aanvullende opleidingen gevolgd, webinars en trainingen gedaan en gesprekken gevoerd met financiers. En nou is het bijna zover.

    Ik zal zeker een paar keer mijn poten branden. Geeft niet, ik heb al erger meegemaakt. Dus kom maar op met het kookpunt, ik heb er zin in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *