De Fruitmand van ons Leven

28 dec 2018

Als we in de gevarieerde ‘Fruitmand van ons Leven’ groen en rijp door elkaar nemen dan is een mooie metafoor de vraag wat Sinaasappels en Mensen met elkaar gemeen hebben? Héél véél uiteraard. Mij spreekt enorm aan dat als je beiden onder druk zet… dat er altijd uit komt wat erin zit! Hoe meer Liefde, Geduld, Warmte en Ruimte we ze beiden geven hoe overvloediger, zoeter en royaler het LevensSap dat eruit komt!

Deze clip is een uitnodiging om even te reflecteren: “Hoe was 2018 voor mij?” “Waarvan heb ik genoten, en waar kan ik verder groeien het komende jaar?” “Wat heb ik geleerd wel of juist niet (meer) te doen?” “ Waar liggen mijn nieuwe kansen qua werk, relaties, gezondheid en impact voor een nog beter leven zowel professioneel als persoonlijk?”

Ingeborg en ik kijken samen terug op een bijzonder en vruchtbaar jaar, waarin als absoluut hoogtepunt mijn jongste dochter Joyce trouwde met Ricky en waarin we onze rijpe en rijke ervaring om mensen zakelijk en privé zich nog beter Safe, Seen & Supported te laten voelen via Triple S events mochten delen van Berlijn tot Bahrein en van Singapore tot Süd-Tirol.

Laten we allemaal de laag hangende vruchten van ons mooie levens rijpings proces ook het komende jaar weer mogen plukken.

Wij wensen jou en de jouwen op je werk en bij je thuis een succesvol, genereus, vreugdevol en harmonieus Nieuw Jaar toe waarin je goed en gezond door de ups en downs van De Achtbaan van het Leven mag gaan.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *