Sterk Staan in Spannende Tijden begint bij mezelf ✔️

23 mrt 2016

In deze spannende tijden staat voor mij centraal mijn Cirkel van Betrokkenheid, waar ik eigenlijk geen enkele invloed op heb, zeker niet te vergroten en juist wel mijn Cirkel van Invloed tenminste stabiel te houden of beter wel verder te vergroten, zodat ik de gebeurtenissen een betekenis kan geven die voor mij en mijn omgeving bekrachtigend zijn i.p.v. verzwakkend, zoals voor zovelen nu gemaakt en/of ervaren wordt.

Deze iets langer dan gewoonlijk oprecht hopelijk hoofd én hart aansprekende video gaat daarover 

Vanuit de genuanceerdere Engelse taal hier focus ik me wel degelijk op being concerned en niet op being worried, welke laatste state of mind mij in een neergaande spiraal zou brengen en dat ga ik gewoon niet toelaten. Ik zelf werk er zeer bewust aan de nullijn voor mijn beleving van bv angst niet te verlagen en via steeds diepere goede persoonlijk leiderschap technieken stevig in mijn schoenen te blijven staan in deze spannende tijden. 

M.b.t. de gebeurtenissen in België vond ik deze gesproken BNR column van Bernhard Hammelburg een hele goede. 

En vanuit mijn visie dat het leven hier op Aarde een Serieuze Stage is nodig ik jou graag uit (nog eens) deze korte video van mij hierover te bekijken.

Laat me ajb weten wat jouw insteek is in deze bijzondere tijden.

Samen altijd sterker, laten we ons niet laten meeslepen in een negatieve mentale zwaartekracht die ons niet waardig is en zeker niet bij ons past.

In verbondenheid, Robert

Share

Comments

  1. Heel Goed stuk Robert, bedank voor je mail, jij vraagt om hoe ik er mee omga het volgende stukje heb ik van de schrijver, Eckhart Tolle en hier in zie ik wel de oplossing in.

    Wijsheid komt met het vermogen innerlijk stil te zijn. Kijk en luister alleen maar. Meer is niet nodig. Door innerlijk stil te zijn, door te kijken en te luisteren laat je de niet-conceptuele intelligentie in je in actie laten komen. Laat de innerlijke stilte je woorden en daden leiden.

    Hartelijke groet
    Jorrit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *