Sollicitatiebrief voor een open sollicitatie schrijven

29 dec 2013

Open sollicitatiebrief schrijven? Een open sollicitatie vergt een andere aanpak dan een normale sollicitatiebrief. Op deze pagina kun je een voorbeeld van een sollicitatiebrief voor een open sollicitatie vinden. Gebruik het voorbeeld voor je eigen sollicitatiebrief en pas hem aan het bedrijf aan waar je een open sollicitatiebrief naartoe zal sturen.

Ga terug naar ‘Sollicitatiebrief schrijven’ >>

Sollicitatiebrief voor open sollicitatie: Voorbeeld

[box type=”shadow” align=”aligncenter” width=”90%” ] Jesse van Huizen
Dorpstraat 18
72005 DB
Nieuwegein
Tel: 06-33209430
Mail: jessevanhuizen@hotmail.com

Beste heer van der Sluis,

Op dit moment zijn er geen vacatures en dit is dan ook de reden dat ik u graag een open sollicitatie wil toesturen. Ik laat op deze manier zien dat ik enthousiast ben om een functie te gaan vervullen op de verkoopafdeling binnen Philips.

Mijn studie commerciele economie heeft me laten inzien dat verkopen me het meest interesseert. De activiteiten van Philips spreken me in het bijzonder aan om dit talent te vergroten.

Verschillende werknemers bij Philips hebben me laten weten dat de bedrijfscultuur streeft naar het hoogst haalbare op ieders niveau. Jullie werkwijze en manier van denken spreekt me aan en past goed bij mij.

De laatste jaren heb ik ervaring opgedaan als telefonisch verkoper en heb ik product presentaties binnen de Media Mark mogen geven. Deze ervaring heeft me nog meer van het vak dat verkopen is laten genieten. Nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en eigenlijk het liefst binnen Philips.

In de bijlage kunt u mijn CV vinden, neem gerust een kijkje en voor aanvullende vragen kunt u altijd contact opnemen. Ik zou het leuk vinden om een gesprek met u te hebben om mij verder te orienteren in de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Jesse van Huizen

Bijlage: CV

[/box]

Ga terug naar ‘Sollicitatiebrief schrijven’ >>

Succesvol een nieuwe baan binnen 90 dagen?

Robert BenningaLukt het met een sollicitatiebrief schrijven? Ik geloof dat jij dat zeker kunt! Maar lukt het ook om een baan te vinden waarin je echt gelukkig bent? Wij vroeg ons medio 2013 af wat wij konden betekenen voor werkzoekenden, TopJob is hiervan het resultaat. Klik op de onderstaande link om te zien wat Robert Benninga voor jou kan betekenen.  Robert Benninga helpt jou binnen 90 dagen gelukkig te zijn binnen jouw nieuwe TopJob.

Stap voor stap naar jouw TopJob binnen 90 dagen >>

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *