Makkelijk lullen over een ander 💬

10 aug 2016

De inhoud van deze vlog is absoluut tijdloos. Tegelijk is deze video wel degelijk nu tijdens de Olympische Spelen in Rio door mij opgenomen met als trigger de Ringen-Turner Yuri van Gelderen met zijn zeer bijzondere en op eerste gezicht volledig onbegrijpelijk gedrag. Zoals bij ons allen ontstaan er op verschillende niveaus van behoeftes, bewustzijn en discipline gedrags patronen na grote inspanningen, concentratie en gemanifesteerde grote focus waarbij het niet zo gemakkelijk, gepast of zelfs onmogelijk is daar zomaar direct een genuanceerd oordeel over te hebben. 

Het leven nodigt mij (en mogelijk ook jou?) iedere keer weer uit om te groeien, te stoeien, en ook te knoeien en uiteindelijk te bloeien op weg naar het realiseren van drie mooie universele principes, nl:

  • Niet oordelen over de ander én mezelf (wat iets heel anders is dan een mening of opinie)
  • Onvoorwaardelijke liefde voor de ander én mezelf
  • En vergeven van de ander én mezelf.

Ja ja… ik zeg wel eens ”wie klaar is mag naar huis, …nou ik blijf nog even 😉”

Bedankt voor het graag doorsturen van deze vlog aan anderen die dit ook kunnen gebruiken en vooral het mogelijk met ons delen van jouw ervaringen met deze zeer menselijke thema’s van hoe jij reageert ná grote inspanningen, focus en discipline. 

En ook hoe jij omgaat en waar jij staat met die drie na te streven universele schitterende principes van 1. niet oordelen, 2. onvoorwaardelijke liefde en 3. vergeven.

Een heel bordje vol! Mooi toch De Reis van Ons Leven.

Leef en Geef het beste wat je kan.

Tot snel, be, do and stay well, Robert

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *