Top TEAM: Together Everybody Achieves MAGIC ✨

18 aug 2016

Iedere prestatie die je levert is altijd TEAM werk:

  • een Top TEAM met jezelf en
  • een Top TEAM met anderen om je heen, in je relaties thuis, op je werk en binnen jouw hele wereld

De kreet ‘Together Everybody Achieves MAGIC’ lijkt mogelijk wat clichématig, is dat echter in het geheel niet! Het is wat mij betreft om te beginnen veel meer dan de veel gebruikte variant ‘Together Everybody Achieves MORE’. Magic is uiteraard heel wat meer dan More, want Meer van Wat? Meer op zich is niet relevant, het gaat erom welke extra toegevoegde waarde geschapen wordt vanuit jouw diepere Waarom, een doordacht Hoe je aan de slag wilt gaan en Wat dan de gewenste uitkomst is?! In deze video geef ik jou graag mijn ervaring hiermee …..

Ik werk voor mezelf en met mijn klanten zowel zakelijk als privé met 5 sleutel gebieden van het leven hieronder in willekeurige volgorde, want de echte rangorde is zeer individueel uiteraard:

  • Het Financiële, de Muntjes
  • Het Fysieke, het Materiële, het Lichamelijke
  • Het Mentale, Intellectuele en jouw Wereldbeeld
  • Het Emotionele, jouw Gevoelsleven
  • Het Spirituele, jouw diepere Zingeving over het Leven

Hierbij zijn de Muntjes en de Materie primair de Buitenwereld  en het Mentale, Emotionele en Spirituele jouw menselijke Binnenwereld. Het vinden van de juiste balans is hierbij een mooie opgave.

Het maken van een geweldig TEAM met jezelf én met jouw omgeving is iedere dag opnieuw een schitterende uitnodiging en uitdaging om het allerbeste uit jezelf en elkaar thuis en op je werk te halen.

Het is een mooie oefening om bovenstaande 5 gebieden voor jezelf en mogelijk ook jouw omgeving (partner, kinderen, collegae, relaties) een score te geven tussen de 1 (heel laag) en 10 (fantastisch hoog) voor hoe je het NU ervaart en hoe je die 5 scores, zeg over drie maanden van nu zou willen zien. 

En dan voor jezelf en mogelijk voor elkaar een actieplan te maken wat concreet te doen voor alle 5 gebieden in termen van Stoppen, Doorgaan en Starten om die nieuwe gewenste scores ook daadwerkelijk te realiseren.

Ben benieuwd of en hoe jij hiermee al werkt en/of wat het bij jou triggert. Laat het ons ajb hieronder of via mail weten.

Go TEAM GO, Grow and Flow, Robert

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *