Trump’s ‘ZZZ mes’ snijdt aan beide kanten! 🇺🇸

12 okt 2016

Donald Trump is voor mij een schitterend voorbeeld van hoe hij werkt aan zijn diepste persoonlijke behoeftes en tegelijkertijd de diepste behoeftes van zijn aanhangers in zijn huidige gedrag enorm duidelijk aanspreekt:

  • Voor vol aangeZIEN woorden
  • Dat mensen er voor jou ZIJN
  • En dat je je ZEKER en veilig voelt

Deze video maakt mijn visie hierop mogelijk duidelijker. Geniet ervan en trek er voor jezelf en jouw omgeving jouw eigen conclusies uit voor jouw prioriteiten en het gedrag dat je vertoont!

Ik verneem heel graag hoe jij deze drie keer Z ervaart en hoe jij dit vertaalt naar jouw persoonlijke en professionele leven als je dat zou willen delen.

In het Engels ‘bekt dit zo lekker’ als:

  • The need to be SEEN
  • The need for SUPPORT
  • The need to feel SAFE & SECURE

Het bewust worden van mijn eigen meest diepe behoeftes en drijfveren, dus de concrete vertaling van deze drie keer Z of S naar mijn eigen gedrag is een van de belangrijkste fenomenen die ik geleerd hebt de laatste jaren.

Daarom en daardoor ligt nu mijn primaire focus in sessies en coaching m.b.t. leiderschap en relaties enorm op het inzicht van begrip en respect voor eerst de diepere échte behoeftes en dán de consequenties daarvan voor ons gedrag en de daarbij behorende emoties.

Zegt het voort, en graag tot snel, be, do and stay well, Robert

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *